Land Rover / 4X4 Rådgivning

OleMeldgaardBILER Biludlejning - leasing - salg

Ole Meldgaard biler

Udlejning og salg i særklasse

Land Rover og andre 4x4.


Ole Meldgaard har siden 1985 beskæftiget sig med Land Rover og andre 4x4 SUV. Derfor har har han ganske stor expertice i disse biler.


Ole Meldgaard vurderer ofte biler for forsikringsselskaber og andre som har brug for en faglig vurdering.


Ole Meldgaard tilbyder på konsulent basis hjælp med køb af Land Rover i udlandet eller herhjemme. Hvilke faldgrupper kan der være, hvilke ting skal der tages højde for, hvilke svagheder mekanisk  kan der være med en ældre Land Rover?


Hvordan vil Skat vurdere min Land Rover ved ombygning , hvad koster det at registrere og hvordan kan jeg være sikker på at det ikke bliver for dyrt?


Hvordan kan jeg købe min drømmebil i udlandet ?


Alle disse og lignende spørgsmål er Ole Meldgaard klar til at hjælpe dig med.  Skriv en mail med din opgave til meldgaard@olemeldgaardbiler.dk  husk at oplyse dit telefon nummer så kontakter Ole dig. 


Ole Meldgaard har gode kontakter indenfor Dansk Landrover klub og han hjælper gerne med at sælge din brugte Land Rover. Har du brug for et salg af din bil eller efterlyser du en brugt særlig Land Rover så prøv at tage en snak med os.


Måske har vi allerede en køber til din bil,


Vi skriver dig gerne op i vores emne register over køb og salg af Land Rover . 

Skriv en mail med dine ønsker til meldgaard@olemeldgaardbiler.dk


Lige nu sælger vi for kunder de biler som er vist her på siden..


Er der noget du er i tvivl om kan du altid ringe til Ole Meldgaard på 40301683 eller skrive på mail meldgaard@olemeldgaardbiler.dk


kontakt: meldgaard@olemeldgaardbiler.dk

Copyright @ All Rights Reserved

Telefon: +45 40 30 16 83